Cine suntem Ce facem Jurnalul copiilor Da o mana de ajutor  
  Liciteaza online Alaturi de noi Unde ne gasesti    
Home > Ce facem > Centrul Comunitar Multifunctional

 
Ce facem


Centrul Comunitar Multifunctional
Dupa finalizare, centrul va dezvolta capacitatea Fundatiei de a oferi servicii unui numar mai mare de beneficiari si de o calitate mai buna. Acesta a fost conceput pentru a gazdui la fiecare nivel numeroase activitati care vor deveni operationale in functie de gradul de terminare al lucrarilor de constructie.

La parterul Centrului este prevazut sa functioneze: o biblioteca, un centru multimedia pentru copii, sali pentru activitati de art-terapie, consiliere pentru copii si parinti. Parterul cladirii din punct de vedere constructiv va fi modular ceea ce va permite ca in functie de nevoi salile sa aiba dimensiuni variabile.

Primul nivel al Centrului Multifunctional va gazdui 12 copii in sistem rezidential iar etajul al doilea este destinat mamelor si copiilor victime ale violentei domestice.

Centrul va dispune la subsol de o sala de gimnastica, de o noua bucatarie modern echipata si de o sala de mese cu o capacitate de 50/persoane/serie. Cabinetul medical existent va fi transferat in noua cladire a centrului si va beneficia de un spatiu mai larg, bucurandu-se in acelasi timp de dotari moderne.

Lucrarile de constructie ale noului Centru au fost realizate cu sprijinul financiar al Fundatiei Aiutare I Bambini Italia, a unui donor privat care doreste sa ramana anonim, al Asociatiei Caritas Ambrosiana Italia si a altor companii private din Romania.

Inapoi